Jak využít bambus v práci

Bambus jako symbol pracovního úspěchu?

Máte pocit, že se neustále snažíte něco budovat, do vaší práce dáváte všechno, businessové plány několikrát schválené a zkontrolované, ovšem úspěch pořád ne a ne nadosah? Cítíte jak na vás dopadá stres, tlak od kolegů, ale vy stále toužíte o posunutí se v kariérním žebříčku nahoru a nehodláte to vzdát? Zkuste na chvilku vypnout, nehledat spojitost s úspěchem pouze ve vaší píly, odhodlání a zkušenostech, ale také také ve vašem okolí a vnitřním já. Pro všechny vaše cíle a úspěchy je důležitý vnitřní klid, příjemné prostředí a hlavně společnost, ve které je možné růst. Pokud nic takového kolem sebe nemáte, potom byste se měli zamyslet možná trochu nad něčím jiným, než je vaše snaha. Dovolte nám představit pomocníka pro zlepšení vašeho pracovního prostředí, ano, neděláme si legraci. Bambusovník vám opravdu může pomoci přinést lepší pracovní výkony a celkovou pracovní spokojenost.

 

Pokud jste již někdy slyšeli o východní filozofii Feng Shui, nepochybně jste museli slyšet i o bambusu. Tato květina zde symbolizuje prosperitu, bohatství a štěstí, zároveň je v jádru Feng Shui přes více než 4000 let. Pořád se cítíte skeptičtí vůči jeho účinkům na vaši práci a pracovní prostředí? Proto doufáme že vás náš dnešní článek přesvědčí dostatečně o tom, abyste tyto skeptické myšlenky vůči pozitivním účinkům bambusovníku opustili a naopak byli svědky zázraku, které bambus přináší.

 

Už se ve vaší hlavě nahromadilo zjevně spousta otázek a nevíte u které začít? Je pravda že kouzlo netkví pouze v pořízení bambusové květiny, ale také v jejím umístění a v mnoha dalších aspektech. Proto se na ně pojďme podívat trochu zblízka. V dnešním článku se naučíte jak co nejvíce využít pozitivních účinků bambusu při vaší práci.

Kam bambus v kanceláři umístit?

Základem ve Feng Shui je aktivace pozitivní energie. Proto pokud si chcete bambus pořídit  přímo na váš kancelářský stůl a těžit z něj pouze pozitivní energii, je důležité zvážit také jeho směr umístění.

Bambusu se nejlépe daří pokud ho umístíte v jihovýchodním nebo východním směru. Ptáte se proč je nasměrování rostliny tak důležité? Feng Shui si je velmi blízké s architekturou, proto správné nasměrování hraje významnou roli. Východní a jihovýchodní směr ve Feng Shui je považován za zónu bohatství a štěstí. Nyní když víme jak rostlinu správně nasměrovat, je na čase si říct něco o magii se kterou pracuje.

Důvody, proč si pořídit bambus do kanceláře:

●       Pokud se budete o bambus správně a pečlivě starat, věří se, že vám přinese spoustu štěstí a úspěchu. Péče o něj má symbolizovat pomyslné budování cesty k úspěchu.

●       Bambus jako pokojovka pomáhá také s čištěním vzduchu v prostoru - více kyslíku v místnosti znamená také čistější a kreativnější mysl!

●       Bambus obohacuje prostředí pozitivní energií.

●       Zároveň díky svému netradičnímu tvaru je skvělým interiérovým doplňkem a může zároveň sloužit i jako dekorace.

●       Bambus je také skvělým dárkem! A to ať už pro vašeho kolegu či kolegyni. Kamarádku nebo i maminku.

A z jakého důvodu je právě bambus považován za šťastnou rostlinu?

Když se na bambus podíváte více zblízka, zjistíte, že je uvnitř dutý. Podle Feng Shui trubkovitá struktura rostliny pomáhá při volném oběhu pozitivní energie. Právě tato získaná energie hraje klíčovou roli pro zklidnění mysli a lepšímu soustředění se. Z čehož následně plynou výhody v podobě zlepšení vaší pracovní aktivity, snadnější dosažení požadovaného úspěchu a s tím spojené bohatství. Tak co, zkusíte věřit magické východní filozofii Feng Shui a  pořídíte si na váš pracovní stůl bambus?

From our offer

RONY

RONY

KYTICE ČERVENÝCH RŮŽÍ

KYTICE ČERVENÝCH RŮŽÍ
pcs ? 0.00 $

KYTICE ŽÍHANÝCH RŮŽÍ

KYTICE ŽÍHANÝCH RŮŽÍ
pcs ? 0.00 $

ORANŽOVÉ RŮŽE

ORANŽOVÉ RŮŽE
pcs ? 0.00 $

KYTICE ŽLUTÝCH RŮŽÍ

KYTICE ŽLUTÝCH RŮŽÍ
pcs ? 0.00 $

ZITA

ZITA

SUNNYS

SUNNYS

ŽANETA

ŽANETA

ZOE

ZOE

VENDY

VENDY

ZILI

ZILI

ZARA

ZARA

VIOLETA

VIOLETA

VINSI

VINSI

VINI

VINI

VILI

VILI

VANDA

VANDA
BEST

TRUDY

TRUDY

TONI

TONI

TINA

TINA

TEDIN

TEDIN

TANA

TANA

RUDY

RUDY

REDS

REDS
pcs ? 0.00 $

RORY

RORY

RISA

RISA

LARA

LARA

JULIANA

JULIANA

ILIANA

ILIANA

AGATA

AGATA

DAFNE

DAFNE

ADEL

ADEL

DARLA

DARLA

DIANA

DIANA

DOLORES

DOLORES

DOMINIKA

DOMINIKA

BABEL

BABEL

BARBARA

BARBARA

CLOE

CLOE

ELIZABET

ELIZABET

CINDY

CINDY

ELOIS

ELOIS

LEONA

LEONA

NIKOLETA

NIKOLETA

You might also be interested in

ARTICLE_PAGE_ARTICLES_TEXT

How to choose the right color of roses

How to choose the right color of roses

In this article we will explain how you can choose the colors of roses, We hope you do make the choice of bouquet you send to your loved ones.

read the whole