Růže z lásky

Šest fází lásky s růžemi

Růže, neexistuje snad jiná květina, která by více symbolizovala lásku než jsou růže. Ať už v dávných dobách, nebo dnes, symbol růže jako nejromantičtější květiny co můžete kdy darovat se nezměnil. Není divu, že během jednoho jediného dne se ve světě prodá více než 110 milionů růží. Ačkoliv vyjádření našich pocitů může mít u každého z nás zcela jinou formu, následujících šest fází lásky zažívá každý z nás, i když většina nepřekoná pomyslnou druhou etapu. Ale pro ty, komu se to podařilo patří obrovský palec nahoru!

 

První fáze - uznání

Ať už toužíte po lásce nebo ne, první fáze vždy začíná přitažlivostí a zájmem. U mužů je tato fáze snadno odhalitelná, kdy vás v baru nebo na společenské akci magnetizují svým pohledem, jelikož je žena s největší pravděpodobností něčím zaujala. Zatímco ženy se bez problémů dokážou zamilovat hned od prvního dne, pro muže je fyzický vzhled rozhodujícím, nikoli však jediným faktorem. Ideálním způsobem jak dát druhé polovičce vědět, že jste v jeho zájmu je věnováním kytice žlutých růží. Žluté růže symbolizují přátelství, znamenají však také uznání a rozhodně jsou ideálním způsobem jak prolomit ledy a navázat hlubší kontakt.

 

Druhá fáze - atraktivní hra

Přiznejme si nevyslovenou, ale všem jasnou pravdu - během jednoho dne, dokáže muže zaujmout hned několik žen. Muži se tak snaží upoutat pozornost po celou dobu, i když konkrétními ženami nemusí být být pobláznění. Nicméně ani bez této fáze se neobejde začátek každého vztahu a začíná zde takzvaná randící hra. Bílé růže jsou tradičně spojovány s novými začátky a pokud vás právě v této fázi čeká vaše první rande, hned po výběru ideální restaurace je vhodné se zaměřit na květiny! A právě bílé růže jsou ideální pro tuto novou příležitost.

 

Třetí fáze - opravdová atraktivita

Zásadní a rozhodující fáze. Pokud uspějete v atraktivní hře, přichází fáze první opravdového zájmu. Nemusíte se ani příliš snažit, naopak tato fáze by měla vyplynout samovolně. Využíváte svých šancí ve svůj prospěch, prvním randem to neskončilo a váš potenciální vztah začíná získávat ten správný směr. Je čas na růžové růže! Růžové růže obdivují věčnou krásu, kultivovanost a milost, darováním kytice růžových růží říkáte, že se velmi ceníte v jaké společnosti můžete být.

 

Čtvrtá fáze - Potvrzení

 Ani v této fázi se ještě nedá mluvit o opravdové lásce, jediné po čem toužíte je předvést druhé polovičce váš potenciál. Plánujete společný čas, nakupujete dárky.. Nejedná o opravdovou lásku, ale je to přesně ta fáze, do které se povědomě toužíte dostat. Pro tuto fázi jsou ideální volbou tmavě růžové růže, které vám pomohou odhalit vaši hlubokou náklonnost. Tmavě růžová barva je směs milosti a elegance, kterou můžete sdělit to, co ještě nebylo řečeno nahlas.

 

Pátá fáze - Křižovatka

Doteď jste se snažili získat zájem a srdce druhého, ovšem nikdy jste nepřemýšleli nad tím, zda je to skutečně ten člověk, kterému se chcete plně odevzdat. Je to trochu sobecký tah, ale nutný pro odhalení opravdového odevzdání se druhému. Aktuálně se nacházíte na křižovatce, kde netušíte zda jste přátelé, nebo pár. V takové situaci jsou vhodné oranžové růže. Oranžová je totiž barva, která vznikne po smíchání žluté a červené. Pokud žluté růže znamenají přátelství a červené růže naopak vášeň a lásku, neexistuje snad jiná barva, která by v aktuální fázi a vaše pocity popsala lépe.

 

Šestá fáze - Jste připraveni milovat

Zjistili jste, že jste narazili na osobu, která se vám nejen opravdu líbí, ale dokážete si s ní představit žít plnohodnotný život a milovat ji. V této fázi je tedy čas na rudě červené růže, které jsou symbolem bezpodmínečné lásky a oddanosti. Jsou ideální formou jak říci miluji tě a chci s tebou být.

From our offer

RONY

RONY

KYTICE ČERVENÝCH RŮŽÍ

KYTICE ČERVENÝCH RŮŽÍ
pcs ? 0.00 $

KYTICE ŽÍHANÝCH RŮŽÍ

KYTICE ŽÍHANÝCH RŮŽÍ
pcs ? 0.00 $

ORANŽOVÉ RŮŽE

ORANŽOVÉ RŮŽE
pcs ? 0.00 $

KYTICE ŽLUTÝCH RŮŽÍ

KYTICE ŽLUTÝCH RŮŽÍ
pcs ? 0.00 $

ZITA

ZITA

TINSY

TINSY

SUNNYS

SUNNYS

ŽANETA

ŽANETA

ZOE

ZOE

VENDY

VENDY

RONDA

RONDA

ZARA

ZARA

VIOLETA

VIOLETA

VINI

VINI

VILI

VILI

VANDA

VANDA
BEST

TRUDY

TRUDY

TONI

TONI

TINA

TINA

TEDIN

TEDIN

TANA

TANA

RUDY

RUDY

REDS

REDS
pcs ? 0.00 $

RORY

RORY

RISA

RISA

JULIANA

JULIANA

ILIANA

ILIANA

ADRIANA

ADRIANA

AGATA

AGATA

AGNES

AGNES

ALEXIS

ALEXIS
Favourite

ALICE

ALICE
Favourite

DAFNE

DAFNE

ADEL

ADEL

DARLA

DARLA

AMANDA

AMANDA

DIANA

DIANA

DOLORES

DOLORES

DONNA

DONNA

BABEL

BABEL

DOROTA

DOROTA

BARBARA

BARBARA

CLOE

CLOE

You might also be interested in

ARTICLE_PAGE_ARTICLES_TEXT

How to choose the right color of roses

How to choose the right color of roses

In this article we will explain how you can choose the colors of roses, We hope you do make the choice of bouquet you send to your loved ones.

read the whole