Recenze doručení květin Kytice-Expres

 

Na této stránce naleznete recenze našich služeb od našich zákazníků. Recenzi může napsat pouze zákazník, který v našem eshopu objednal doručení květiny. 

 

1 8 11 12 13 14 15 16 17 21 27
7. února 2019
bol som milo prekvapeny
7. února 2019
Rychlé a spolehlivé dodání, krásná kytice. Děkuji, RR
7. února 2019
parádna práca....prekvapenie vyšlo...ĎAKUJEM MOC
6. února 2019
Very pleased with the quality of services. Despite my mistake at the address. The supplier was attentive and took care of delivery on time. Bouquets of flowers are always fresh and fully comply with the illustrations on the site.
6. února 2019
ok
6. února 2019
High quality, long lasting fresh flowers. Delivered in time. Thanks a lot!
6. února 2019
Veľmi som spokojná s komunikáciou obchodu , s rýchlosťou vybavenia a oznámením o doruční som bola milo prekvapená.
Ešte raz ďakujem.
6. února 2019
Spokojenost. Dodržen čas a kytka je úžásná. Překvapila i dojala.
6. února 2019
Spokojenosť
6. února 2019
:-)
6. února 2019
Vyuzito podruhe a vzdy spokojen. Dekuji
6. února 2019
super
6. února 2019
Kytice tradičně doputovala dříve, ale nevadí mi to.
6. února 2019
Doručení přesně včas. Myslím si, že 1.300CZK za kytici bylo trochu dost, stejně tak 200CZK za doručení, ale dárek překvapil, takže ve výsledku jsou všichni šťastní.
5. února 2019
Bola som maximálne spokojná, pretože kytice urobila obrovskú radosť, jedine mínus vidím v tom, že som súhlasila s náhradou, pretože mnou vybranu kyticu ste nemali a nebolo možné, mi poslať fotku navrhovanej novej kytice. Ale inak Váš prístup bol skvelý a profesionálny. Prajem ďalšie úspešné obchody.
5. února 2019
Som s Vašimi službami spokojný
5. února 2019
Spokojenost s nabídkou, rychlostí vyřízení, komunikací
5. února 2019
Все в срок и качественно.
4. února 2019
Kytica došla načas a spravila obrovsku radosť .Farby kvetov ktoré som objednala síce neboli k dispozícii ale bola som s tým dopredu oboznámená a nová ponuka mi vyhovovala ako aj príjemcovi .Velmi pekne ďakujem :-)
4. února 2019
Vše v pořádku, na čas, kytice čerstvá.
4. února 2019
Veľmi spokojná. Ráno objednané, doobeda doručené. Ďakujem.
4. února 2019
S Vašimi službami som bola veľmi spokojná hodnotím to na jednotku s hviezdičkou . Kytica bola iná ako na obrázku v skutočnosti bolo v nej veľa zelených listov tak to som nebola až tak spokojná. Ale v celku Vám musím poďakovať za Vaše skvele služby budem Vás odporúčať známym.
Pekný deň Alena Gribová
4. února 2019
Mamka,k 70. Narodeninám dostala ( v daka vám ) krásnu kyticu ruží......., a bola ŠŤASTNÁ
AJ JA ĎAKUJEM.
4. února 2019
Vyborny servis!
4. února 2019
Děkuji za rychlé a perfektní doručení, dcera byla dojata.
3. února 2019
I was expecting normal size, as I thought this is what I ordered. Saying that, my sister loved the small / baby bouquet. The quality and the service was excellent .

I am, after all very satisfied
3. února 2019
Super
3. února 2019
Dodáno přesně na čas, ale přáníčko nebylo opsáno doslova.
3. února 2019
Velice spokojena, doporučím i přátelům
3. února 2019
Prozatim besproken se sluzbou.
2. února 2019
vše bylo v pořádku, kytice s líbila
2. února 2019
Som spokojný
2. února 2019
Super, ďakujem...
2. února 2019
Děkuji

Babička byla velmi potěšena!

pozdravy
Anne Kordic
2. února 2019
Rychle, jednoduche, velka spokojnost!
2. února 2019
Vynikající spolupráce
2. února 2019
Super sluzba diky
2. února 2019
Kvetiny síce boli doručené o hodinu a pol skor, než som uviedol do objednávky, ale kytica bola krásna a urobila obrovskú radosť, takže vo finále spokojnosť.
1. února 2019
Super výkon, rychle a spolehlivé..
1. února 2019
Thank you for delivering the lovely bouquet! I especially loved how the note that I made was hand-written instead of simply printed. Just lovely! Wish you all the best
1. února 2019
Very good quick punctual service.
1. února 2019
Dakujem, kytica bola nadherna a hlavne, ze sa jej pacila a velmi sa potesila a bola aj prekvapena :)
1. února 2019
Beautiful. Thank you ☺️
1. února 2019
Ma sestra byla spokojena a kyticka nevadne coz je super
1. února 2019
Byla jsem spokojena,dekuji
1. února 2019
Služba je OK, všem doporučuji.
31. ledna 2019
all good
31. ledna 2019
Veľmi spokojný
31. ledna 2019
Super, vďaka :)
31. ledna 2019
Rychlost, krásná kytice a radost obdarované.Super
31. ledna 2019
Všetko prebehlo podľa dohody, kvety boli doručené tam kam bolo treba, včas a kytica je krásna.
Odkaz bol napísaný rukou, čo dáva pocit záujmu...
Ďakujem a určite Vaše služby ešte využijem.
IP.
31. ledna 2019
spokojeni
30. ledna 2019
So službami som bola po všetkých stránkach spokojná.
30. ledna 2019
Vše proběhlo v pořádku a přesně podle objednávky. Děkuji.
30. ledna 2019
Kvety neboli doručené v stanovený čas, ale s hodinovým meškaním.
30. ledna 2019
Spokojen.
30. ledna 2019
Spokojenost, nádherná kytička. Máma byla nadšená. Doporučuji. ?
30. ledna 2019
Kytici Expres mohu jenom doporučit. Už léta objednávám jenom u kytice expres a sem moc a moc spokojená. Kytičky vždycky byly přesně doručené, přesný den a čas. Už bych neobjednala nikde jinde než tady. Moc děkuji za perfektní a 100% servis. ????⭐⭐⭐⭐⭐
29. ledna 2019
Super! Ďakujem
29. ledna 2019
Top
1 8 11 12 13 14 15 16 17 21 27