Recenze doručení květin Kytice-Expres

 

Na této stránce naleznete recenze našich služeb od našich zákazníků. Recenzi může napsat pouze zákazník, který v našem eshopu objednal doručení květiny. 

 

1 10 18 19 20 21 22 23 24 27 36
15. února 2019
Spokojenost a přesnost
15. února 2019
Very good. I'm in for couple of years already Thanks!
15. února 2019
Doručenie bolo načas. Kvety pekné a čerstvé.
Takže nad mieru spokojný :)
15. února 2019
Kytica bola naozaj krasna. Odkaz prepisany doslovne milym fontom.
15. února 2019
Thanks! My girlfriend loved them
15. února 2019
Vše proběhlo v pořádku, i když nebyla k dispozici přesně vybraná barva květin, vše jsme vyřešili.
Petr Hadraba
15. února 2019
Very good fresh flowers! Thank you :)
15. února 2019
Spokojeny doruceni presne na cas
15. února 2019
Vše v pořádku , spokojenost
15. února 2019
Amazing service!! Thank you so much!
15. února 2019
Vše proběhlo v naprostém pořádku kytice byla velice hezká
Děkuji
15. února 2019
S donaskou na Valentína som bol spokojný ...super kvety ..super veľkosť... len mal som donášku do jej bytu na večer...ale kurier bol na mieste na obed.. volal priateľke či je doma.. nebola tak kvety dostala do práce..ešte možno lepšie lebo ľudia pozerali na prekrásne kvety ake dostala ...
Pokiaľ nemôžete osobne ...isto odporúčam
15. února 2019
Vsetko Tip Top
15. února 2019
?
15. února 2019
Moje hodnotenie je päť hviezdičiek z piatich. Využil som službu dva krát a spokojnosť.
15. února 2019
Spokojenost
15. února 2019
Во-первых, букет внешне отличался от картинки на сайте, он выглядел хуже. Во-вторых, курьер опоздал и оставил букет на вахте, не донеся его до комнаты, хотя я указал этаж и номер комнаты. Он даже не сообщил об этом.
15. února 2019
The flowers were beautiful and my girlfriend liked them very much, also perfectly on time
15. února 2019
Dakujem,spokojny so sluzbou
15. února 2019
Vše v pořádku, děkuji :)
15. února 2019
Krásná kytice bez problému s doručením i se změnou datumu na poslední chvíli
15. února 2019
Objednávku jsem vytvářel narychlo pár hodin před doručením a vše proběhlo bez jakýchkoliv komplikací dle mých požadavků .. Jsem velice spokojený s těmito službami ..
15. února 2019
Super. Maximálna spokojnosť.
15. února 2019
Můžu všem doporučit. Je to super.
15. února 2019
Vše proběhlo v pořádku. Kytička byla moc hezká!
15. února 2019
Vynikající,ale nezabralo to.
15. února 2019
Za viac ako 100,- EUR aj s dodaním som si predstavoval niečo celkom iné, absolútne to nezodpovedalo tomu, čo bolo v ponuke na obrázku. Za tú kyticu, ktorá pre moju partnerku bola doručená, by som nedal ani 20,- EUR. Hanbil som sa, že niečo také došlo. Chcel som niečo honosné, (na obrázku to tak vyzeralo), ale skutočnosť bola iná. Vo Vašom obchode si už určite nič neobjednám.
15. února 2019
Kytice doručena krásná. Vzkaz mohl být natištěn na nějaké tvrdší kartičce. Ale jinak s touto službou velká spokojenost.
Děkuji
15. února 2019
Jsem v rozpacích, očekáva jsem, že mi ihned po předání příjde od Vás SMS nebo mail, že kytice byla úspěšně předána. Abych viděl.
15. února 2019
Flowers arrived on time and delighted my partner, thank you.
15. února 2019
Vyjadrujem spokojnosť za bezproblémové a spoľahlivé doručenie kytice.
Výber je veľký a všetky kytice sú veľmi pekné, jedna krajšia ako druhá a myslím, že každý si vie z ponuky vybrať čo je pre obdarovaného najvhodnejšie. Ďakujem, že prostredníctvom vašej služby vieme urobiť radosť našim blízkym, rodine a priateľom.
15. února 2019
vše super
15. února 2019
Super služba a naprostá spokojenost. Díky.
15. února 2019
Dekuji. Vse v poradku.
15. února 2019
Vse odpovídalo nabídce,jako vždy včasné doručení dle objednávky.
15. února 2019
Velmi dobré, děkuji.
14. února 2019
Vše proběhlo skvěle :)
14. února 2019
Excellent, always very happy with your services
14. února 2019
děkuji za doručení...proběhlo dle mých představ ;-)
14. února 2019
Na to že jsem od své drahé manželky skoro 1500km tak po telefonu byla moc spokojená a šťastná,příště už vím kde budu objednávat a ne hledat
14. února 2019
vse v poradku. dekujeme
14. února 2019
You Guys were great, will buy from you again!
14. února 2019
super
14. února 2019
Super přístup vše klaplo na výbornou
14. února 2019
spokojenost
14. února 2019
Bol som veľmi spokojný na čas na danú adresu ďakujem ešte raz velmi pekne vrelo odporúčam.
14. února 2019
Nad mieru spokojná, bolo to rýchle, načas dorucene. Too!
14. února 2019
Naprostá spokojenost :-).
14. února 2019
Objednané kvety boli doručené včas a podľa želania. So službou sme boli veľmi spokojní.
14. února 2019
Parada kytice perfektni a v super stavu evidentne cerstve a kuryr predal presne ve stanoveny cas a rucne psane vzkazy jsou super
13. února 2019
Rychle dodanie, cerstve kvety, celkova spokojnost. Spokojna prijimajuca klentka.
13. února 2019
Perfekné ?
13. února 2019
Za mě vše skvělé, Honza
13. února 2019
Som velmi spokojny s donaskou a krasnou kyticou dakujem pekne ? priatelka sa roztopila
13. února 2019
Vše funguje jak má ). Takže spokojenost !
13. února 2019
Spokojnosť
13. února 2019
Super rychle dorucenie,kvalita. Som velmi spokojny. Mily pristup
12. února 2019
Vše proběhlo dobre, jenom skoda, ze nebylo možné doruceni již v neděli.
12. února 2019
Vse probehlo bez problemu.
12. února 2019
Všechno splněno, žádný problém :))
1 10 18 19 20 21 22 23 24 27 36