Recenze doručení květin Kytice-Expres

 

Na této stránce naleznete recenze našich služeb od našich zákazníků. Recenzi může napsat pouze zákazník, který v našem eshopu objednal doručení květiny. 

 

1 8 14 18 19 20 21 22 23 24 27
10. října 2018
Good quality flowers, arrived fast, service was nice and overall great, thank you very much! Will buy again!
10. října 2018
Naprostá spokojenost, mohu doporučit.
10. října 2018
Rychlé,jednoduché objednávání a moji mamku kytice velmi potěšila. Díky.
10. října 2018
Dobrý den,
pokusím se krátce, pokud byste chtěli hloubější feedback, prosím kontaktujte mě na kontaktech, které jsem uvedla. Nejdříve jsem volala na linku, kde mi paní řekla, že kytku mohu objednat přes den a že růže stojí 49 Kč. Tak jsem šla na vaše webovky a klikala hrozně dlouho, abych objednala růži. Byla jsem v časovém presu a protože jsem to chtěla dokončit, koupila jsem to, co jsem koupila. Paní mi prve na telefonu řekla, že se během objednávky objeví odkaz na feedback, kterého jsem si však nevšimla. Takže jsem volala znova, protože jsem si nebyla jista, jestli tu kytku vůbec doručíte a máte zaevidovánu moji objednávku. Telefon zvonil déle než je obvyklé a pak to zvedla dle tónu hlasu otrávená dáma, která mi sdělila něco ve smyslu, že to bude doručeno asi po 14:00. V pondělí, tedy v den doručení mi volala sestra, že moc děkuje za květinu, kterou jí předala recepční firmy. Já jsem si zapsala a koukla jsem na hodiny, které jdou přesně, že sestra mi volala v 13:30, takže jste kytku doručili dříve, než jsem měla objednáno. Což nechápu, proč kytku doručujete dříve, než bylo objednáno, tedy pravděpodobně v době polední pauzy, kdy lidé obvyklé obědvají nebo si v práci berou přestávku na oběd a oddych dle zákoníku práce.

Suma sumárum:
Nevím, jak to zhodnotit, kytku jste doručili před 14:00, tedy jste nedodrželi čas, který jsem si objednala. Příště chci, abyste mi po telefonu a v prodejním systému říkali a psali pravdu.
Toto sdělení berte i jako reklamaci, abyste si neřekli, že jsem kráva pitomá třeba, protože si stěžuji na prkotiny. Takže dnem doručení běží zákonná lhůta 30 dní, kdy mi dáte vědět, co se tedy událo špatně. Požaduji vyrozumění doporučeným dopisem nebo mailem nebo telefonem v době mezi 17:00 - 19:00. Pokud zákonnou lhůtu na reklamaci nedodržíte, věc budu konzultovat s advokátkou nebo advokátem.
10. října 2018
Tesne pred dorucenim sa menili kvety v kytici, lebo ste namali tie, ktoré som objednala...
9. října 2018
Delivery service is great. The bouquet was significantly not as on the picture. Apparently different light or some filters were applied to it. It looks very orange on the picture and was loads of dark green with red and white flowers in it. I'm no flower specialist but this was too obvious. I'd rate it as mis-advertised and suggest either making pictures closer to reality or trying harder to make the delivery as on the picture. Thank you!
8. října 2018
2nd time I paid for express delivery and 2nd time it was late..
8. října 2018
Doporučuji
8. října 2018
super služby, ďakujem
8. října 2018
Skvělý servis!
8. října 2018
Kytice byla krasna a dorucena vcas. Dekuji za perfektni sluzbu.
7. října 2018
Dakujem velmi pekne som maximalne spokojny ?
7. října 2018
Absolutne bez problému :))
7. října 2018
Boli sme spokojný....len asi bude treba napísať že v úhradu treba urobiť doobedu aby ju mal kto skontrolovat ,lebo keby som nezavolala v sobotu či bola doručená, tak by som ani nevedela že nebola moja objednávka vybavená.....a keby som to na 100 percent potrebovala na tu 10h ako bolo v objednávke...tak už by to bolo po tej 10 h bezpredmetné. ale všetko dopadlo na jednotku a už to potom išlo promtne. takže ešte raz ĎAKUJEME , boli sme spokojný. ak bude treba určite využijeme vaše služby. Petríková
7. října 2018
Děkuji za možnost změnit adresu a čas doručení!
7. října 2018
Som milo prekvapený s donáškou presne na čas super paráda
7. října 2018
Super. Díky moc.
7. října 2018
Dobrý den,
děkuji za vyřízení zakázky, všechno proběhlo tak, jak jsem potřeboval. Oceňuji, že šlo se 24 hodinovým předstihem změnit místo doručení, toho jsem se trochu obával. Ještě jednou díky, příště se opět s důvěrou obrátím :-)

Vladimír Drož
7. října 2018
Kvalita růží byly podle příjemkyně velmi vysoká.
7. října 2018
Mockrát děkuji :)
6. října 2018
Veľká spokojnosť
6. října 2018
Kytice krásná. Lehce problematické doručení. Volat kam to chci, kdyz je v objednávce uvedana adresa ? Telefon zvedla manželka a tím se vytratil okamžik překvapení.
6. října 2018
Thank you so much
Excellent service I ordered on the day and it got delivered
The flowers and panda were lovely

Just disappointing that pink lillies not available as shown in picture but was notified straight away and q replacement of white lilies was there

Overall excellent service ????
6. října 2018
som spokony .
5. října 2018
Great service. I am impressed.
5. října 2018
Velmi děkuji za doručení květin,,,, velmi jsem spokojen
5. října 2018
Velká spokojenost! Děkuji
5. října 2018
pokud je psano počet květu 14 člověk by čekal 14 ruži což cca 1200 kč by bylo adekvatni ruži však bylo 7 proto by bylo dobre podavat infotmace ktere nejsou matouci.
5. října 2018
Velice děkuji za kvalitní služby a profesionální přístup. příště využiji opět.

Petr Janatka
5. října 2018
Super
5. října 2018
krásná kytička
5. října 2018
Ďakujem, zasielka prišla, urobila radosť, akurát z fotky som nezistila, či ste dodržali, že to mal byť kôš nie kytica. To dodatočne overím.
V každom prípade ďakujem.
5. října 2018
Rychla domluva, vse v poradku. Byla jsem maximalne spokojena
5. října 2018
Dodavka na cas, kvety krasne a zena dojata. Dakujem, Martin M
5. října 2018
dekuji vse perfectni
4. října 2018
Very good service, thank you.
4. října 2018
Dobrý deň, áno bol som spokojný, slečna priniesla kyticu aj keď trošku meškala , vôbec mi to nevadilo, účel splnila na jednotku.
4. října 2018
Kytice obsahovala jiné růže a celkově její vzhled nevypadal,jako fotofrafie na vašich stránkách.
4. října 2018
objednala jsem si frezie (jako jednodruhovou kytici). byly tam zase pridany ruzne jine (rikam tomu krovi), myslim, ze by bylo lepsi do toho privazat skutecne jenom travu, a nic jineho: frezie by lepe vynikly, nevypadalo by to jako "kytka jako kazda jina", a dostalo by to popisu na webu.
3. října 2018
Objednal som kyticu pre svoju priateľku na 13.30 a dostala ju až o dve hodiny neskôr a to som musel 3 krát telefonovať z UK do čiech aby som to vôbec vybavil aby ju dostala .čiže som dosť sklamaný nabudúce sa asi obrátim na nejakú inú firmu
3. října 2018
Růže byly dosti oschlé. Kdybych měl na výběr, takové bych nikdy nekoupil. Ale akceptoval jsem to.
1. října 2018
Všetko prebehlo v poriadku. Ďakujeme.
1. října 2018
Moc děkujeme za vinikají službu. "Příjemkyně" byla mile překvapena.
30. září 2018
Kytka byla dodána přesně a udělala velkou radost. Mohu jen doporučit.
29. září 2018
Dobrý den
Kytice byla hezčí než na fotce a i dlouho vydržela
29. září 2018
Dobrý den.Jelikož jsem se pohřbu nezúčastnila tak nevím zda kytice odpovídala mé objednávce. Doufám ale,že bylo vše v pořádku.Děkuji-Chaloupková
28. září 2018
Nakupuji u Vás již po druhé a jsem velmi spokojena
25. září 2018
petihodinove zpozdeni se mi moc nezalibilo, jinak vse bylo v poradku
25. září 2018
Supr
24. září 2018
Kytica bola doručená - pekná - páčila sa oslávenkyni. Dezert bol dodaný iný, než som objednala - ale nevadí - bol tiež dobrý. Som spokojná a myslím, že ešte využijem Vaše služby.
24. září 2018
Super! So fast!
24. září 2018
Rychlé jednání.. Příjemný a velice šikovný personál.. 100% spokojenost
24. září 2018
Chápu, že cena kytice nemůže být stejná jako při osobním odběru v obchodě. Ale platit tak vysokou sumu a k ní i dopravu je k zamyšlení. Zkrátka daň za nápravu situace, do které se člověk dostane a hledá rychlou záchranu.

Služby, které jsou nabízeny, byly bezezbytku splněny. Termín dodání, místo dodání, kvalita květin, dárek - vše na jedničku s mnoha hvězdičkami.
Dušan
24. září 2018
Maximálna spokojnosť odporúčam
24. září 2018
ok, dík
24. září 2018
Skvele sluzby, dorucenie na čas. spokojný.
24. září 2018
Vyzdvihujem promptne vybavenie, aj rychla komunikacia :) Dakujem pekne
24. září 2018
Perfect!
24. září 2018
rychlé vyřízení, včasné doručení, květiny ne vždy čerstvostí oplývající
22. září 2018
Kytice pěkná a přítelkyně z toho byla unešená. :-) Jen drobná vada, že čas doručení se sice v objednávce udává na minuty, ale měli jste asi hodinu zpoždění. Chápu, že je to v dnešním provozu těžké dodržet, ale špatné načasování mohlo pokazit překvapení, což se naštěstí nestalo. Takže hodnotím 4/5.
1 8 14 18 19 20 21 22 23 24 27