Recenze doručení květin Kytice-Expres

 

Na této stránce naleznete recenze našich služeb od našich zákazníků. Recenzi může napsat pouze zákazník, který v našem eshopu objednal doručení květiny. 

 

1 2 3 4 5 6 8 14 21 27
8. dubna 2019
S vašimi službami jsem byl spokojen a jistě je opět využijji.
Ivo
7. dubna 2019
Slzy štěstí... Děkuji Vám
7. dubna 2019
Ok
7. dubna 2019
S kytici jsem byl spokojen
7. dubna 2019
Truly excellent service. We ordered fresh flowers at 11am from France and they were delivered at 1pm in Prague, correct address, no trouble at all. Very quick and efficient.
6. dubna 2019
Bolo to doručené načas,preto som spokojný a verím,že kytica potešila oslávenkyňu ;)
6. dubna 2019
včas, kvalitně, jen opravit program tak, aby se při "zhroucení" vrátil na poslední realizovanou správně stránku a ne na samotný začátek objednávky,
věrný zákazník,
petránek
6. dubna 2019
Som nadmierne spokojná a veľmi pekne Vám ďakujem za servis. Určite odporúčam každému.
6. dubna 2019
Nielen promptna sluzba, ale ochota riesit vyniknute nejasnosti k spokojnosti klienta.

Dakujeme.
6. dubna 2019
:-)
6. dubna 2019
spokojenost
6. dubna 2019
Vše souhlasí, dobrá služba, děkuji
6. dubna 2019
Ďakujem za doručenie s vašou službou som bola veĺmi spokojná
6. dubna 2019
Profesionálně skvěle odvedená práce. Kytky jsou čerstvé a krásně uvázané.
6. dubna 2019
Very good service
6. dubna 2019
Outstanding product and service. I was very happy with how fast the flowers were delivered. The flowers were fresh and absolutely beautiful. You will get exactly what you see in the picture. I give the highest rating possible.
5. dubna 2019
Spokojenost.
5. dubna 2019
Kytica bola veľmi pekná a doručená v požadovaný čas. Obdarená osoba bola veľmi milo prekvapená.
Kytica vyšla trošku drahšie ako by som ju dal spraviť v bežnom kvetinárstve, ale keď človek nieje po blízku tak toto je perfektná služba.
Ďakujem.
5. dubna 2019
Všechno bylo naprosto super. Byl jsem maximálně spokojený
5. dubna 2019
Vyborne
4. dubna 2019
Krásné
4. dubna 2019
Dakujeme, účel splnený včas a k spokojnosti :)
4. dubna 2019
Nad mieru spokojny,dvakrat som objednaval a kytice boli vzdy nadherne a dorucene na cas... vrelo odporucam nakupovat na tejto stranke..
4. dubna 2019
ok
4. dubna 2019
ďakujem, všetko ok :-)
4. dubna 2019
Excellent
4. dubna 2019
Funguje to jak má?
4. dubna 2019
Dakujem pekne za dorucenie potesilo:)
3. dubna 2019
Super
3. dubna 2019
Krásná kytice, doručena včas
3. dubna 2019
Verry good service!!! So glad that you are exist!!!
3. dubna 2019
S vašimi službami jsem spokojena, kytice byla doručena včas a v pořádku ke spokojenosti mé i adresátky.
3. dubna 2019
Kytka překrásná, ale co se týče doručení, je psané 90 minut a bohužel to trvalo daleko déle - to je pro mě jediné mínus.
3. dubna 2019
Ocenila jsem rychlou reakci a dodržení dohodnutého času. Byla jsem upozorněna, že momentálně nejsou k dispozici všechny květy do objednané kytice, ale domluvily jsme se na náhradě. Spokojenost.
3. dubna 2019
jsem spokojená, vše dopadlo dobře, děkuji :)
3. dubna 2019
využila som služby už niekoľkokrát a zatiaľ veľká spokojnosť
ďakujem, že robíte deň krajším :-)
3. dubna 2019
Naprosto spokojený..
3. dubna 2019
Super
3. dubna 2019
Krasna kytica, dobry zakaznicky servis, dorucene vcas. Skratka super, dakujem!
2. dubna 2019
Dakujeme,kyticka bola krasna a dorucenie prebehlo bez problemov.
2. dubna 2019
Maximálna spokojnosť.
2. dubna 2019
Spokojenost, vse zafungovalo....
2. dubna 2019
Objednavka kytice pro mou mamku byla tak nejak na posledni chvili, ale diky Vam - Kytice Expres bylo vse zachraneno. Opravdu super richly a presny servis. A hlavne mamka byla mile prekvapena:)

Jeste jednpou moc diky
Alena
2. dubna 2019
I am very happy with your service and I would like to inform you, that, your business is very well known to all my friends here in Melbourne . Thank you once again! Cheers M Vosmansky, Croydon, Melbourne
1. dubna 2019
Velmi spokojna.
1. dubna 2019
Slečna alebo paní doručovaťelka bola absolútne super..
1. dubna 2019
Som nadmieru spokojna so vsetkym. Od objednavky az po dorucenie, samozrejme kvety super. Doporucujem vsetkym.
1. dubna 2019
Jsem velice spokojena,pán byl velice příjemný a ochotný.Moc děkuji
1. dubna 2019
Kytice dorazila se značným zpožděním. To bude pravděpodobně problém dopravce.
1. dubna 2019
krasne
1. dubna 2019
Kytice nádherná, komunikace se společností perfektní. Nemám co vytknout vše proběhlo tak, jak mělo. za mě 100%. :)
1. dubna 2019
Kytice dorazila včas a je pěkná.
1. dubna 2019
The selection is lovely, the website easy to use, personal assistance outstanding, delivery as promised, on the dot.
31. března 2019
Krasna kytica a presne na cas
31. března 2019
Funkční, rychlé, presnê podle mÿch predstav.?????
31. března 2019
Byla jsem velmi spokojena s ochotou a vstřícností vašich zaměstnanců.
Děkuji.
31. března 2019
Odporúčam!
Hoci mnou vybrané kvety neboli k dispozícii, ďakujem za výbornú komunikáciu, promptné náhradné riešenie a následné bezproblémové vybavenie objednávky!

31. března 2019
Good service, timely delivery, thank you
31. března 2019
Arrived on time. The flowers were beautiful and made our mother very happy. Great service!
31. března 2019
Byla sem velice spokojena. Kyticka byla přivezena o dvě hodiny dříve, ale vše dopadlo dobře. Věřím, že kdyby adresát nebyl na místě, tak ho paní někde zastihne. Květina je opravdu krásná, voňavá, odpovídá mé představě (dle obrázku). Doporučuji!
1 2 3 4 5 6 8 14 21 27