Recenze doručení květin Kytice-Expres

 

Na této stránce naleznete recenze našich služeb od našich zákazníků. Recenzi může napsat pouze zákazník, který v našem eshopu objednal doručení květiny. 

 

1 5 6 7 8 9 10 11 14 21 27
4. března 2019
Velmi kvalitne sluzby som spokojny
4. března 2019
Ďakujem za služby, bola som spokojná
4. března 2019
využila jsem této služby poprvé a naprostá spokojenost
4. března 2019
Vše bylo perfektní. Děkuji TM
4. března 2019
Vše bylo v pořádku. Kytice pěkně svázaná. Doprava bez problémů.
4. března 2019
So spokojna s vasimi sluzbami, 2x som ich uz vyuzila, kytice prisli pekne a nacas.

dakujem

Jana D.
4. března 2019
Tete se kyticka velmi libila. Dekuji
3. března 2019
Vse super... rychle doruceni...rada vyuziji znovu...
3. března 2019
Velmi spolehlive, doruceni. Spokojena
3. března 2019
ďakujem, všetko bolo v poriadku
3. března 2019
100% spokojnost.
3. března 2019
super rychle dorucenie, dodrzany cas, maximalna spokojnost
3. března 2019
spokojena
3. března 2019
Veľká spokojnosť, zásielka prišla v daný termín do minútky presne, kytica krásna určite odporúčam
3. března 2019
Kvetina naprosto krasna, vse vcas a velice prijmnna pani :). Vudy budu objednavat jedine u vas :)
2. března 2019
S vaší službou jsem byl velice spokojen
2. března 2019
Kvetiny byly dodany velmi rychle. Diky moc.
2. března 2019
Velice Vám děkuji za bezva službu!! A kytice.... kytice nádherná! Krásná a z čerstvých květin! Jen tak dál! Díky, J.V.
2. března 2019
Veľmi spokojný.
2. března 2019
Objednávka, doručení super, ale foto kytice, která je nabízená neodpovídá pak zkutečnosti. Myslím, že kytice by stála v obchode polovic:-(
2. března 2019
S kuryrem jsem moc spokojena,ale za skoro 900 korun kvetina nic moc.Chybelo ji par kvetin,taky je pravda,ze babicka byla nadsena.☺
2. března 2019
Cena trosku vyssia no v celku spokojnost
2. března 2019
Velka spokojnost
2. března 2019
Moja mama sa velmi potešila kytice. Dakujem
2. března 2019
Dakujem
1. března 2019
Vrelo odporúčam.. Super komunikácia, doručenie na čas a kvety su nádherné. Priateľka sa veľmi potešila :) Určite u Vás nakupim znova :) Ďakujem
1. března 2019
Všechno proběhlo v naprostém pořádku, kytička se moc líbila :)
1. března 2019
OK
1. března 2019
?
1. března 2019
Spokojen
1. března 2019
Dobrý den vaše kytička mě trošku zklamala okvětní lístky růží byly tmavé nedodali jste ani výživu a za dva dny Růžičky odešly myslím si že za 1300kč bych předpokládala že bude dělat delší dobu radost Je mi to líto děkuji leikepová Věra
1. března 2019
Жаль, что букет не был вручен лично.
В остальном - отличая работа!
1. března 2019
Vše v pořádku. Kytice krásná. Děkujeme
1. března 2019
?
28. února 2019
Your service is excellent, thank you for calling me to confirm the correct telephone number and street number to deliver the gift. I will use your service again. :-)
28. února 2019
Super služba, doporučujem!
28. února 2019
Doručení přesně na čas a mamka byla nadšená díky ! :)
28. února 2019
Spokojenost a splnene očekávání.
28. února 2019
Kytica bola krásna.
Papier so želaním bol pricvaknutý zošívačkou otrasným spôsobom, čo degradovalo celkový dojem.
28. února 2019
Nad míru spokojený, kytička udělala velkou radost :)
28. února 2019
Som velmi spokojna. Dakujem za vasu kvalitnu sluzbu.
27. února 2019
Vďaka za službu Kytice Expres...boli sme veľmi spokojný zo službou a s prístupom ?
27. února 2019
Super využiji příště zase :-)
27. února 2019
Bez problému. Super práce
27. února 2019
Krasna kytica, velmi potesila.
27. února 2019
I could not make it to the Funeral of my Cousin Alena, but those that did said the Bouquet of Flowers you delivered were Beautiful.

Many thanks for a prompt and very good service.

Thank you again,

Mr. A. M. and Mrs. M Pudlo-Debef
27. února 2019
Spokojna za dorucenie na presnu hodinu, krasne kvety a stastna, ze sme spravili krasne necakane prekvapenie.
Skvele je, ze sa to da i v ten isty den objednavky.
27. února 2019
Спасибо. Все понравилось.
27. února 2019
Veľmi spokojná
26. února 2019
?
26. února 2019
Thank you. The flowers were beautiful and my girlfriend very much enjoyed them. Two issues I had were that the flowers were delivered to Cross Club as arranged, but no one told her. So, I don't know what the delivery person said to the people in the cafe, but no one told my g/f to pick them up. Secondly, the card which had my message to her was deep inside the bouquet and she was wondering who they were from. Eventually, she discovered the card, but I don't understand why it wasn't more visible for the receiver. Aside from those two things, she was very happy and, obviously, that makes me happy so thank you!
26. února 2019
So sluzbu som velmi spokojena. Kytica ruzi sa velmi pacila.
25. února 2019
Ďakujem veľmi pekne za vaše služby. ?Doporučili sme aj známym.
25. února 2019
Spokojenost
25. února 2019
Заказывал доставку из Украины. Всё выполнено в срок с отличным качеством. Мои переживания были напрасны. Рекомендую!
25. února 2019
byli jsme moc spokojeni dekujeme
25. února 2019
Kytica doručená v stanovený čas.
25. února 2019
fast delivery
25. února 2019
Vse OK, dekuji
25. února 2019
Perfektná služba!!!!
Prajem veľa podobne spokojných zákazníkov?
1 5 6 7 8 9 10 11 14 21 27