Recenze doručení květin Kytice-Expres

 

Na této stránce naleznete recenze našich služeb od našich zákazníků. Recenzi může napsat pouze zákazník, který v našem eshopu objednal doručení květiny. 

 

1 2 3 4 5 10 19 27 36
14. srpna 2019
Vše v naprostém pořádku, kytice krásná a doručená na čas
14. srpna 2019
kytica bola dorucena vcas, ale kvety neboli cerstve
14. srpna 2019
Naprostá spokojenost. Vše proběhlo perfektně
14. srpna 2019
Ok
14. srpna 2019
Vše dopadlo skvěle , kytice se líbila , doručeno včas, mohu jen doporučit .
13. srpna 2019
Perfektne a rýchle
13. srpna 2019
Děkuji, maminka měla velkou radost. Kytička je prý nádherná a čerstvá.

Příště zase s Vámi a doporučím dál.

Čadková
13. srpna 2019
Jako vždy jsem nad míru spokojená. Moc děkuji a přeji hodně spokojených zákazníků .

Zajíčková
13. srpna 2019
Děkuji, vše bylo v pořádku. :-)
12. srpna 2019
Kytice se moc líbila a líbil se prý i pán který ji doručoval:-)))
12. srpna 2019
Super
7. srpna 2019
Vše proběhlo v pořádku, kytice byla doručena asi o hodinu dříve, ale to nevadí :).
7. srpna 2019
Super eshop, z kterého jsem už několikrát objednávala a vždy naprostá spokojenost.
6. srpna 2019
Dobrý rýchly servis
6. srpna 2019
Fast, reliable! Great quality and freshness!
6. srpna 2019
S Vaší službou jsem byl naprosto spokojen a hodlám jí využít i v dalších příležitostech. Vše proběhlo hladce a i když daná prodejna neměla určité květy, které jsem objednával prvně, tak jsem byl kontaktován příjemnou paní, kde jsme se domluvili na dalším postupu. Přítelkyně měla z kytice velikou radost, takže ještě jednou děkuji za to co děláte, děláte to skvěle a jen tak dál do dalších let. :)
6. srpna 2019
Aranžovanie kytice na výbornú. Doručenie
na 2-.
6. srpna 2019
Nadmieru spokojny. Dakujeme :)
6. srpna 2019
Ďakujem za ochotu a včasné doručenie! S vašimi službami som nad mieru spokojný.
5. srpna 2019
Super, kytica bola doručená včas. Je veľmi pekná. Ďakujem
5. srpna 2019
Děkuji za úspěšné doručení.
Zdravím.
Daniela Waltrová
5. srpna 2019
Spokojen. Dodaná kytka je úplně stejná s tou na obrázku. Doručení bylo na minutu přesné.
Komunikace s eshopem perfektní.
Příští kytka zase od vás.
Ještě jednou děkuji.
5. srpna 2019
Velká spokojenost s kyticí i doručením, doktorce byla doručena, ikdyž byla na jiném oddělení. Díky, budu Vás doporučovat. Müllerová
5. srpna 2019
Jako vždy vše OK v domluveném čase!
5. srpna 2019
super, ďakujem
5. srpna 2019
som spokojny s vyriesenim dorucenia pocas nepritomnosti ,,dorucitela,,
5. srpna 2019
Som veľmi spokojný z vašou službou
5. srpna 2019
Jako vždy nádherná kytice a doručení až před dveře :-)))
děkuji
5. srpna 2019
Spokojena se vsim. Prekrasne kvetiny dorazily vcas.
5. srpna 2019
Spolahliva Služba. Ďakujeme. Kytica bola doručená načas a páčila sa oslávenkyni.
4. srpna 2019
Uz druhy krat som si objednala vase sluzby a som spokojnav ze sa viem spolahnut, urcite ich znovu vyuzijem
4. srpna 2019
120% spokojnosť
4. srpna 2019
Top sluzba!
4. srpna 2019
Nádhera!
4. srpna 2019
vsechno probehlo nad ocekavani;) Staci? :)
4. srpna 2019
Jedním slovem...super..Děkuji
4. srpna 2019
Děkujeme
4. srpna 2019
Veĺká spokojnosť .Profesialný prístup nakoĺko som nevedel adresu len tel.číslo.
Ešte raz ďakujem.
4. srpna 2019
So službou som spokojný, všetko prebehlo načas podľa dohody.
4. srpna 2019
Excellent service and employees,,,I will definitely use the company to delivery flowers again ?
3. srpna 2019
Spokojnost
3. srpna 2019
Skvělé služby a nádherné květiny!
3. srpna 2019
Maminka byla velmo prekvapena. Za me perfentni servis.
3. srpna 2019
Velmi spokojny
3. srpna 2019
Very good service. Beautiful flowers delivered on time. Thank you.
3. srpna 2019
Naprostá spokojenost...kyticka je moc hezká a obdarovana dojata?
3. srpna 2019
Děkuji za dodání květin, ocenil jsem i info o doručení. Ladislav Dohnal
3. srpna 2019
Dobrý den,
velice děkuji za perfektně odvedenou práci při doručení květin. Objednání na vašich stránkách je velice jednoduché a nic bych neměnil.
Přítelkyně byla nadšená a to myslím hovoří za vše.
Ještě jednou děkuji, Radek Štangler
3. srpna 2019
Kytica nadherna. Rano objednal, na obed dorucene, podla poziadavky :)
2. srpna 2019
spokojenost
2. srpna 2019
palec hore - spokojný s Vašimi službami
2. srpna 2019
Spokojni som
Spokojný
2. srpna 2019
Spokojen jako obvykle. Kytice dle představ a dovoz dle požadavku a bez zpoždění.
Děkuji
2. srpna 2019
Prý nebyl v květině vzkaz, tak nevím.
Jinak OK!
2. srpna 2019
Kvety boli Zuzke odovzdane priamo do jej ruk a to nacas. Dakujem za dochvilnost.
2. srpna 2019
Děkuji mnohokrát, Jaroslava Kolářová
2. srpna 2019
Dakujem, spolahlivo a na cas!!!
1. srpna 2019
Dekuji
1. srpna 2019
Vše proběhlo v pořádku díky
1. srpna 2019
Paráda. Ja sa v kvetoch nevyznám, ale manželke sa páčila a to je hlavné. A prišla načas. Ďakujem
1 2 3 4 5 10 19 27 36