Recenze doručení květin Kytice-Expres

 

Na této stránce naleznete recenze našich služeb od našich zákazníků. Recenzi může napsat pouze zákazník, který v našem eshopu objednal doručení květiny. 

 

1 2 3 4 5 8 14 21 27
15. dubna 2019
Službu jsem využila poprvé a byla jsem moc spokojená. Velmi doporučuji, když chcete někomu udělat rychle radost.
15. dubna 2019
Naprosta spokojenost
14. dubna 2019
Kytice i čas doručení naprosto v pořádku. Děkuji moc.
14. dubna 2019
Kytica doručená. Som spokojný.
14. dubna 2019
Opakovane spokojna.Krasna kytica.Dakujem
14. dubna 2019
bez chyby, ako doteraz vždy..
14. dubna 2019
very accurate, helpfull, professional service.
very explanatory to the process and immidiate service.
thank u guys!!!
14. dubna 2019
Spokojen.
14. dubna 2019
Super,Ďakujem.
13. dubna 2019
Mamka bola prekvapená. S Vašou službou sme veľmi spokojní. Odporúčam všetkým, aby využili Vaše skvelé služby. Ďakujeme.
13. dubna 2019
Som Veľmi spokojný
13. dubna 2019
Mamince se květiny líbily a přišly včas.
13. dubna 2019
spokojenost
13. dubna 2019
pohodka
13. dubna 2019
Velmi dekuji za nadhernou kytici.Maminka mela ohromnou radost,a hlavne chci tez podekovat panu ridici,za trpelivost a pockani .
Kytice je uzasna,a nadherne voni.
12. dubna 2019
Super děkuji
12. dubna 2019
Very good & flowers are beautiful, thx guys Jana
12. dubna 2019
Super, len mala vec ze kvety mali prist o 10:00 ale kurier uz volal o 9:00
12. dubna 2019
V pořádku !!!
12. dubna 2019
Kvietky pekne,čerstvé - a čo je najdôležitejšie potešili
Jedine.co vytýkam je časové oneskorenie/dohodli sme sa na 9,00,kvietky prišli 11,00-čo je veľké mínus/
11. dubna 2019
Perfektne dorucenie a obvzlast kvalitne upravená kytica z čerstvých kvetov
11. dubna 2019
Super
11. dubna 2019
Spokojenost
11. dubna 2019
Very beautiful flowers and a nice delivery guy.
11. dubna 2019
Kvety som objednal u vás dvakrát tento mesiac.... doručenie bolo presné a načas.... Prvá kytica, ktorá bola doručená pred troma týždňami bola nádherná a ešte aj dnes robi radosť
11. dubna 2019
Velká spokojenost, vřele doporučuji
11. dubna 2019
Jsem velice spokojen se službami které poskytujete.
Snad jen cedulku se vzkazem zkuste umístit tak, aby byla vidět.
To je vše.
Ale i tak to nemění nic na tom, že jsem byl maximálně SPOKOJEN.

Přeji hezký den Jan Motýl.
11. dubna 2019
spokojen
11. dubna 2019
Telefónne číslo na webe nie aktívne. Chcel som informácie o doručení a tento fakt má dosť nepotešil. No komunikácia cez chat bola okamžitá a dostal som odpovede na svoje otázky. Takže všetko ok. Kvety krásne a čerstvé.
11. dubna 2019
spolehlivé, jednoduché, rychlé
11. dubna 2019
Vše proběhlo v naprostém pořádku.
11. dubna 2019
Super!!!
11. dubna 2019
Dobrý den,
děkuji, vše bylo OK!
11. dubna 2019
Všetko super, maximálna spokojnosť
11. dubna 2019
Kytica bola dorucena, len zial neviem aka. Bolo by fajn poslat odosielatelovi minimalne obrazok, nakolko kvety neboli k dispozicii :-)
10. dubna 2019
??❤️
10. dubna 2019
Veľmi spokojná.
10. dubna 2019
Krásna kytica, skvelá asistencia, rýchle doručenie, milý kuriér - všetko bolo super.
10. dubna 2019
Skvělé bez chyby
9. dubna 2019
Spokojnost
9. dubna 2019
Both Lucia's have been outstanding with their service. Since I do not speak the Czech language their office has been very patient in working with me to input the proper information when ordering. I have two more orders in for this month and know that everything will be as ordered with accuracy and delivered promptly.
Your organization is the best I have found in Praha since ordering flowers for my Princess.

Thanks,
Don Aleks
9. dubna 2019
Vše OK.
9. dubna 2019
Vše v naprostém pořádku. Mockrát Vám děkuji.
9. dubna 2019
Ďakujem veľmi pekne za promtné vybavenie, spokojnosť na oboch stranách, rada v budúcnosti opäť využijem Vaše služby. Veľa spokojných zákazníkov želám....
9. dubna 2019
Krásná kytice, doručení na minutu přesně. Děkuji.
8. dubna 2019
The bouquet was great and it was delivered on time. It made a great surprise for my wife. The ordering was also very easy. The option of paying by Paypal gives you extra peace of mind.
8. dubna 2019
good work
8. dubna 2019
kytička stejně krásná jako na obrázku. Předaná byla v čas.
8. dubna 2019
Super Service, thanx:)
8. dubna 2019
Děkujeme, vše v pořádku
8. dubna 2019
super
8. dubna 2019
Super, přítelkyně byla překvapená a nadšená, kytka dorazila ještě s předstihem, skvělé, určitě vaše služby ještě využiji :)
8. dubna 2019
Som spokojná.
8. dubna 2019
Naprosto bezproblémová komunikace, vsechno proběhlo bez sebemenších problemu a zadrhelu! Květina téměř totožná s tou, která tu byla na fotografii. Potěšila a překvapila, urcite jsem neobjednavala naposledy! T. Ř.
8. dubna 2019
S vašimi službami jsem byl spokojen a jistě je opět využijji.
Ivo
8. dubna 2019
S vašimi službami jsem byl spokojen a jistě je opět využijji.
Ivo
7. dubna 2019
Slzy štěstí... Děkuji Vám
7. dubna 2019
Ok
7. dubna 2019
S kytici jsem byl spokojen
7. dubna 2019
Truly excellent service. We ordered fresh flowers at 11am from France and they were delivered at 1pm in Prague, correct address, no trouble at all. Very quick and efficient.
1 2 3 4 5 8 14 21 27