Recenze doručení květin Kytice-Expres

 

Na této stránce naleznete recenze našich služeb od našich zákazníků. Recenzi může napsat pouze zákazník, který v našem eshopu objednal doručení květiny. 

 

« 1 2 3 4 7 13 18 24
25. března 2019
Super??
Díky
25. března 2019
Veľká spokojnosť, kytica predčila očakávanie.
25. března 2019
Vaše služby byly super. Byla jsem milé překvapena, že i takto se dá doručit kvetina, když se zapomene koupit v obchodě. Květina skoro po týdnu je stále čerstvá. Děkuji
25. března 2019
Kytice krásná, bohužel doručení o 3h později než bylo požadováno..
25. března 2019
Kytice byla doručena jak objednáno...
25. března 2019
Spokojenost jak s doručením tak s kytkou.
25. března 2019
služba funguje perfekne, bola som z doručením aj kyticou veľmi spokojná :)
25. března 2019
.
24. března 2019
Super
24. března 2019
Spoľahlivý obchod a doručovanie na sekundu presne.
24. března 2019
??
24. března 2019
Doruceni v objednany cas (cca 1:40h0po obekdnavce), adresatka velice spokojena :)
24. března 2019
děkuji
24. března 2019
Velmi spokojeni děkuji ?
24. března 2019
Skvely servis.
24. března 2019
Profesionalita, dochvíľnosť --- spokojnosť.
24. března 2019
Skvělá služba!
24. března 2019
Skvělá a spolehlivá firma.
Pracuje rychle a vyhoví bez nejmenších problémů.
23. března 2019
Vše bylo perfektní !!
23. března 2019
Veľmi dobré ?
23. března 2019
Vsetko v poriadku len cas dorucenia sa posunul o 2,5 hodiny....
23. března 2019
Rychly, vrely a bezchybny zakaznicky servis. Kvetiny byly doruceny bez vedomi prijemce a predani probehlo pratelsky, na cas a nic nezkazilo moment prekvapeni. Ocenuji prepravou neporusene, cerstve kvetiny s krasnym rucne psanym osobnim pranickem. Kvetiny jsou sice trochu drazsi, ale kvalita je zarucena. Vrele doporucuji a budu nakupovat i v budoucnu. Dekuji. Alena
23. března 2019
Kytica Bola nádherná. Urobil radost oslavenkyne. Dakujem veselá k.
23. března 2019
Skvely, rychly a ochotny pristup. Doporucujeme
23. března 2019
Dobrý den, byla jsem velice spokojená,mohu Vás vřele doporučit.
Děkuji
Hana Václavíková
23. března 2019
Skvělý servis, kyticw předčila očekávání a vážíme si zejmena doručení na čas.
23. března 2019
Komunikacia s obchodom je dobra.
Donaska je presna.
Problem je, ze nikdy nedostanete kyticu ktoru si objednate, lebo prave nie su dane kvety k dispozicii a improvizuje sa.
Preco je potom dana kytica v ponuke ?.
Ocakaval by som castejsiu aktualizaciu ponuky aby som naozaj dostal to, co si objednam.
22. března 2019
Vynikajuce
22. března 2019
Had the pleasure of placing an on line order from the United States for a delivery to Bratislava and was very impressed with the selection of bouquets available, prompt delivery time, and price. Looking forward to using the services again.
22. března 2019
Vše vpořadku doručeno, vše klaplo, ocenil bych fotografii jak kvetina vypadala, jinak jsem spokojeny.
22. března 2019
Super ? dodanie presne podľa času ....proste spokojnosť ešte vaše služby využijem
22. března 2019
Last year, these guys delivered to a house that was pictured circled in red cos I didn't have the full address.

This year, they still had the record and were able to deliver again, on the same day the order was placed.

Excellent service.

Same again, next year :)
22. března 2019
Super. Všetko bolo tak ako som očakávala. Som spokojná. Ďakujem
22. března 2019
Kvety krasne a velmi mily pan,ktory kvety doniesol.Dakujeme
22. března 2019
The flowers were fantastic! My other half loved them and the size of them. The delivery was on time and was delivered straight there, so very happy with the service and the product! I will recommend you to my friends here!
22. března 2019
Excellent and fast service!
22. března 2019
Beautiful roses, very happy customer, thank you.
22. března 2019
Děkuji za vyřizení, adresát byl spokojen. :)
22. března 2019
Dobrá komunikácia, doručenie podľa dohody.
21. března 2019
Naprosta spokojenost, vse bylo doruceno jak melo, urcite vyuziju Kytice expres v budocnu
21. března 2019
Bol som velmi spokojny.dakujem pekne. Obdarovana bola velmi stastna ?takze vsetko ako ma.byt. dakujem pekne
21. března 2019
Spokojny..ďakujem velmi pekne
21. března 2019
Super
21. března 2019
Ďakujem za dochvíľnost a krásnu kyticu ktorá na 100% zodpovedá fotografii na stránke :-)
21. března 2019
velice příjemný zákaznický servis
21. března 2019
spokojenost
21. března 2019
neviem, nemám správu o doručení :(
21. března 2019
Spolehlivé. Děkuji
21. března 2019
Obchod prebehol bezproblemovo, kytica bola krasna, dakujeme.
21. března 2019
Delivered on time in a short period from the ordering
Bunch of flowers not quite as large as I would imagine but overall good service.
21. března 2019
Super
21. března 2019
Dekuji, kyticka udelala velkou radost!
21. března 2019
Kytička krásná, děkujeme
21. března 2019
Rychle doručení. Super
21. března 2019
Excellent, thank you very much !

Greetings from Mexico, it was so easy to place my order and the expected quality delivered.
20. března 2019
super priatelka sa potesila krasny. kvetom :)
20. března 2019
Оперативно доставили, получатель букета был очень доволен, спасибо ?
20. března 2019
Kveten delivered on time. Dákujem!
speech problems with the delivery guy
Very satisfied with the flowers adquired, Dákujem!

20. března 2019
v pohodě
20. března 2019
Perfektní
« 1 2 3 4 7 13 18 24